Oliva verde

Oliva verde

Een Italiaanse dip van groene olijven. Lekker met toast of stukjes focaccia.

Oliva verde

groene olijvencrème
Bereidingstijd 10 min
Gang Amuse, mezze, tapas, etc.
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Equipment

  • keukenmachine

Ingrediënten
  

  • 2 eetlepels kappertjes uitgelekt
  • 4 ansjovisfilets (blik)
  • 60 ml olijfolie extra vergine
  • zwarte peper versgemalen
  • 280 gram groene olijven zonder pit

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten, behalve de olijven in de kom van een keukenmachine en mix tot ze goed vermengd zijn.
  • Voeg de olijven toe en laat de machine even draaien. Het mengsel moet nog een beetje brokkelig zijn, maar goed smeerbaar.
Trefwoord dip, groene olijven


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept