Gado gado met pindasaus

Gado gado met pindasaus

Gado gado is een heerlijk Indonesisch gerecht waar veel verschillende groenten in gaan. Je kan naar hartenlust variëren, ook goed om eventuele restjes groenten op te maken.

Selamat makan!

Gado gado met pindasaus

Keukenschrift
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch, Indonesisch, Vegetarisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 stuks ei
  • 200 gram sperziebonen
  • 100 gram wortel julienne gesneden
  • 100 gram taugé
  • zout
  • ½ komkommer in plakjes
  • pindasaus

Instructies
 

  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  • Kook de sperziebonen beetgaar (circa 6 minuten).  Spoel de sperziebonen direct na het koken af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  • Giet kokend water over de taugé en spoel direct af met koud water.
  • Verdeel de wortel, sperziebonen, komkommer en taugé over de borden. Garneer met het ei. Schep als laatste wat pindasaus over de gado gado.
Trefwoord ei, komkommer, taugé, wortel



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept