Gado gado met pindasaus

Gado gado met pindasaus

Gado gado is een heerlijk Indonesisch gerecht waar veel verschillende groenten in gaan. Je kan naar hartenlust variëren, ook goed om eventuele restjes groenten op te maken.

Selamat makan!

Gado gado met pindasaus

Keukenschrift
Cook Time 20 mins
Total Time 20 mins
Course Hoofdgerecht
Cuisine Aziatisch, Indonesisch, Vegetarisch
Servings 4 personen

Ingredients
  

  • 4 stuks ei
  • 200 gram sperziebonen
  • 100 gram wortel julienne gesneden
  • 100 gram taugé
  • zout
  • ½ komkommer in plakjes
  • pindasaus

Instructions
 

  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  • Kook de sperziebonen beetgaar (circa 6 minuten).  Spoel de sperziebonen direct na het koken af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  • Giet kokend water over de taugé en spoel direct af met koud water.
  • Verdeel de wortel, sperziebonen, komkommer en taugé over de borden. Garneer met het ei. Schep als laatste wat pindasaus over de gado gado.
Keyword ei, komkommer, taugé, wortel



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating