Broccoli Pecorino

Broccoli Pecorino

Broccoli Pecorino

Cook Time 15 mins
Total Time 15 mins
Course Bijgerecht
Cuisine Nederlands, Vegetarisch
Servings 4 personen

Ingredients
  

  • 1 kg broccoli
  • 1 citroen alleen het sap
  • 100 gram verse geitenkaas
  • 100 gram pecorino geraspt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 25 gram roomboter
  • zwarte peper versgemalen

Instructions
 

  • Smelt de boter, niet bruin laten worden.
  • Voeg onder voortdurend roeren de geitenkaas, crème fraîche en citroensap erbij tot een gebonden saus ontstaat. Voeg dan de geraspte kaas toe en houd de saus warm.
  • Was de broccoli. Snijd de stelen los, verwijder het onderste stukje en snijd de rest van de stelen in reepjes en verdeel de roosjes in gelijke stukjes. Kook de stelen in ruim kokend water circa 2 minuten, voeg dan de roosjes toe en laat nog 1 minuut doorkoken.
  • Schep de broccoli uit het kookvocht. Laat goed uitlekken, schep in een serveerschaal en giet de kaassaus erover.

Notes

Bron: Het Groenten & Fruit ABC
Keyword broccoli


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating