Sinaasappelsyllabub

Sinaasappelsyllabub

Easy!

Sinaasappelsyllabub

Cook Time 15 mins
Total Time 15 mins
Course Nagerecht
Cuisine Brits
Servings 4 personen

Equipment

  • mixer

Ingredients
  

  • 50 gram kristalsuiker fijne
  • 1 sinaasappel sap en rasp
  • 1 eetlepel citroensap
  • 50 ml sinaasappellikeur
  • 1 eetlepel honing
  • paar druppels oranjebloesemwater
  • 200 ml slagroom
  • 100 gram mascarpone

Instructions
 

  • Roer suiker, citrussap, likeur en honing door elkaar tot de suiker is opgelost.
  • Giet de slagroom erbij en roer. Schep de mascarpone erbij en roer. Klop met een mixer de massa op een langzame stand stijf en luchtig. De room moet lekker dik en stevig zijn, maar niet te.
  • Schep in hoge glazen met een flinke dot bovenop, bestrooi met sinaasappelrasp en serveer.

Notes

Bron: Elle Eten
Keyword sinaasappel


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating