Ei-bieslooksalade

Mocht je nog eieren over hebben of gewoon zin hebben in een lekkere eiersalade, dan is deze ei-bieslooksalade een prima idee om te maken. Je neemt deze ook makkelijk mee als beleg voor op een broodje bij de lunch op het werk.
Eet smakelijk!

Ei-bieslooksalade
Ingrediënten
- 6 stuks ei
- 100 gram schapenkaas geraspt
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 theelepel mosterd
- zwarte peper versgemalen
- 2 eetlepels verse bieslook fijngeknipt
Instructies
- Kook de eieren in circa 6 minuten hard. Laat de eieren schrikken door ze af te spoelen met koud water en afkoelen.
- Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Meng het ei, de kaas en 1 eetlepel van de bieslook goed door elkaar.
- Roer de mayonaise, de yoghurt en de mosterd door elkaar en breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper. Schep voorzichtig door het ei-kaasmengsel en strooi de resterende bieslook erover.