Ei-bieslooksalade

Ei-bieslooksalade

Mocht je nog eieren over hebben of gewoon zin hebben in een lekkere eiersalade, dan is deze ei-bieslooksalade een prima idee om te maken. Je neemt deze ook makkelijk mee als beleg voor op een broodje bij de lunch op het werk.

Eet smakelijk!

Ei-bieslooksalade

Cook Time 20 mins
Total Time 20 mins
Course Lunch
Cuisine Nederlands, Vegetarisch
Servings 4 personen

Ingredients
  

  • 6 stuks ei
  • 100 gram schapenkaas geraspt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • zwarte peper versgemalen
  • 2 eetlepels verse bieslook fijngeknipt

Instructions
 

  • Kook de eieren in circa 6 minuten hard. Laat de eieren schrikken door ze af te spoelen met koud water en afkoelen.
  • Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Meng het ei, de kaas en 1 eetlepel van de bieslook goed door elkaar.
  • Roer de mayonaise, de yoghurt en de mosterd door elkaar en breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper. Schep voorzichtig door het ei-kaasmengsel en strooi de resterende bieslook erover.
Keyword ei, lunch, salade


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating