Frittata met rookworst, paprika, rode ui en feta

Frittata met rookworst, paprika, rode ui en feta

Lekker met een groene salade.

Eet smakelijk!

Frittata met rookworst, paprika, rode ui en feta

Keukenschrift
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 stuks ei
  • olijfolie
  • 1 rode ui gehalveerd en in plakjes
  • 1 rode paprika in stukken van 2 cm
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • ½ rookworst in stukjes
  • 100 gram feta
  • picadillo specerijenmelange
  • zwarte peper versgemalen

Instructies
 

  • Kluts de eieren stevig met peper en zout.
  • Verhit 1eetlepel olie in de koekenpan en roerbak ui, knoflook, paprika en rookworst 3-4 minuten.
  • Voeg picadillo kruiden toe naar smaak.
  • Voeg de geklutste eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5-6 minuten tot het ei bijna gestold is.
  • Verdeel de feta erover en schuif nog 2-3 minuten onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt.
Trefwoord ei, feta, paprika, rookworst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept