Tortillawraps

Tortillawraps

Tortillawraps maak je heel gemakkelijk zelf!

Tortillawraps

Keukenschrift
Cook Time 20 mins
Rusttijd 30 mins
Total Time 50 mins
Course Brood
Cuisine Mexicaans
Servings 6 stuks

Ingredients
  

  • 200 gram bloem
  • ½ theelepel zout
  • 125 ml water handwarm
  • 2 eetlepels plantaardige olie

Instructions
 

  • Meng alle ingrediënten en kneed tot een deeg. Voeg wanneer deze plakkerig blijft nog een beetje bloem toe. Wanneer het deeg te droog aanvoelt dan kan een beetje water toegevoegd worden. Dek het deeg af en laat 30 minuten rusten.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met dikke bodem.
  • Verdeel het deeg in 6 bolletjes en rol deze uit tot tortillawraps.
  • Bak de tortillawraps circa 2 minuten per kant in de koekenpan. Wanneer er blaasjes in de wraps komen is het deeg gaar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating