Rabarbercompote

Rabarbercompote

Rabarber uit eigen moestuin, ik maakte hier een heerlijke rabarbercompote van.

Lekker om bijvoorbeeld door de yoghurt te roeren.

Eet smakelijk!

Rabarbercompote

Keukenschrift
Prep Time 15 mins
Total Time 15 mins
Course Nagerecht
Cuisine Nederlands

Ingredients
  

  • 500 gram rabarber
  • 2 eetlepels rietsuiker

Instructions
 

  • Snijd de rabarber in stukjes en spoel af in een vergiet.
  • Doe de rabarber met aanhangend vocht en de suiker in een kleine pan of steelpan en verwarm op zacht vuur. Roer af en toe om. Als er te weinig vocht in de pan zit, kan er een eetlepel water toegevoegd worden. Wees daar voorzichtig mee, de compote wordt anders snel te nat,
  • Wanneer de rabarber uit elkaar valt is de compote klaar. Laat afkoelen en zet weg in de koelkast.
Keyword compote, rabarber


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating