Spaghetti met Hollandse garnaaltjes en spek

Spaghetti met Hollandse garnaaltjes en spek

Het zoute van de spek combineert goed met de Hollandse garnaaltjes. Mooie smaken voor een makkelijk en snel pastagerecht.

Recept voor spaghetti met Hollandse garnaaltjes en spek

Bereidingstijd: 15 minuten

Nodig voor 2 personen

175 gram spaghetti
1 dl room
1 eidooier
versgemalen zwarte peper
150 gram Hollandse garnalen
1 eetlepel olijfolie
50 gram ontbijtspek, gesnipperd
15 gram bieslook, gesnipperd
chilivlokken

Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar.

Klop de eidooier los met de room en versgemalen zwarte peper.

Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin het ontbijtspek.

Voeg de spaghetti toe, roer goed om.

Schep vervolgens de garnaaltjes, het geklopte ei-roommengsel en de bieslook door de spaghetti.

Meng goed door elkaar, verdeel over 2 borden, strooi er wat chilivlokken over en serveer direct.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *