Ga terug

Gado gado met pindasaus

Keukenschrift
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch, Indonesisch, Vegetarisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 stuks ei
  • 200 gram sperziebonen
  • 100 gram wortel julienne gesneden
  • 100 gram taugé
  • zout
  • ½ komkommer in plakjes
  • pindasaus

Instructies
 

  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  • Kook de sperziebonen beetgaar (circa 6 minuten).  Spoel de sperziebonen direct na het koken af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  • Giet kokend water over de taugé en spoel direct af met koud water.
  • Verdeel de wortel, sperziebonen, komkommer en taugé over de borden. Garneer met het ei. Schep als laatste wat pindasaus over de gado gado.
Trefwoord ei, komkommer, taugé, wortel