Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een hapjespan of braadpan. Voeg de kastanjechampignons en roerbak gedurende enkele minuten.
Voeg vervolgens de ui en gember toe en roerbak alles nog een paar minuten.
Voeg de knoflook toe, roer goed om. Pas op dat de knoflook niet verbrand, zet het vuur wat lager indien nodig.
Voeg de stukjes paprika toe en bak deze even mee.
Voeg de tomaten toe met een scheutje water, de tikka massala kruidenpasta, de gemalen koriander en gemalen komijn. Proef en voeg indien nodig nog wat kruidenpasta of kruiden toe.
Bestrooi ondertussen de blokjes tofu met de pikante paprikapoeder. Zet een koekenpan op het vuur verwarm een eetlepel plantaardige olie, bak de blokjes tofu in de koekenpan tot ze een goudbruin korstje hebben.
Doe de doperwten bij het paddenstoelenmengsel, warm deze goed door.
Schenk er een beetje Griekse yoghurt bij en warm goed door.
Verdeel het groentenmengsel over 2 borden, schep de blokjes tofu erover en serveer.