Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Roergebakken broccoli met biefstuk en rode peper
Petra
Print recept
Pin recept
Bereidingstijd
25
minutes
mins
Totale tijd
25
minutes
mins
Gang
Hoofdgerecht
Porties
2
personen
Materialen
wok
Ingrediënten
135
gram
zilvervliesrijst
200
gram
runderbiefstuk
in plakjes
1
teentje
knoflook
1
rode chilipeper
in smalle ringetjes
½
theelepel
gemalen komijn (djinten)
2
cm
gemberwortel
geraspt
1
eetlepel
sojasaus
Japanse
300
gram
broccoli
in kleine roosjes
2
eetlepels
zonnebloemolie
Werkwijze
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep in een diep bord de biefstuk om met de knoflook, rode peper, komijn, gember en sojasaus.
Verhit in een wok 1 eetlepel olie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak ze al omscheppend in 3-4 minuten beetgaar. Schep de roosjes uit de wok.
Verhit de rest van de olie en bak de biefstuk 1-2 minuten. Voeg de broccoli toe.
Schep de rijst over 2 borden en verdeel de broccoli en de biefstuk erover.
Keyword
broccoli, roerbakken, runderbiefstuk, wok