Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Gado gado met pindasaus
Petra
Print recept
Pin recept
Bereidingstijd
20
minutes
mins
Totale tijd
20
minutes
mins
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Aziatisch, Indonesisch, Vegetarisch
Porties
4
personen
Ingrediënten
4
stuks
ei
200
gram
sperziebonen
100
gram
wortel
julienne gesneden
100
gram
taugé
zout
½
komkommer
in plakjes
pindasaus
Werkwijze
Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
Kook de sperziebonen beetgaar (circa 6 minuten). Spoel de sperziebonen direct na het koken af met koud water en laat ze goed uitlekken.
Giet kokend water over de taugé en spoel direct af met koud water.
Verdeel de wortel, sperziebonen, komkommer en taugé over de borden. Garneer met het ei. Schep als laatste wat pindasaus over de gado gado.
Keyword
ei, komkommer, taugé, wortel