Meng de eidooiers met 1 eetlepel water, de maïzena en wat zout en peper.
Verhit 5 cm olie in een wok.
Haal de kip door het mengsel van ei en maïzena en frituur de stukjes 5 minuten in porties tot ze knapperig en goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Giet de olie uit de wok op een dun laagje na. Roerbak de ui en paprika 2-3 minuten op een hoog vuur. Giet de ananasblokjes af (bewaar het sap), doe ze in de wok en bak alles nog 2 minuten.
Meng de maïzena met een beetje ananassap tot een glad papje, roer dan de rest van het sap erdoor met de ketchup, sojasaus, azijn en water. Schenk dit in de wok en breng alles aan de kook. Roer tot het mengsel is gebonden.
Roer de stukjes kip door de saus en verwarm tot het gerecht door en door warm is.
Proef en breng indien nodig het gerecht nog verder op smaak. Verdeel de kip over 4 borden en strooi de koriander erover. Serveer direct.