Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas


Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas
Ingrediënten
- 6 stuks ei
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 1 rode ui gehalveerd en in plakjes
- 1 rode paprika in stukken van 2 cm
- 100 gram verse geitenkaas
- ½ handje verse bladpeterselie grof gehakt
- ½ handje verse bieslook grof gehakt
- ½ theelepel paprikapoeder
- zwarte peper versgemalen
- zout
Werkwijze
- Kluts de eieren met de peper.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de paprika.
- Voeg de eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5-6 minuten tot het ei bijna gestold is.
- Verkruimel de geitenkaas erover, strooi de kruiden erover en het paprikapoeder en schuif nog 2-3 minuten onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt.