Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas

Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas

Frittata met paprika, rode ui en geitenkaas

Petra
Voorbereidingstijd 15 minutes
Totale tijd 15 minutes
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 stuks ei
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 rode ui gehalveerd en in plakjes
  • 1 rode paprika in stukken van 2 cm
  • 100 gram verse geitenkaas
  • ½ handje verse bladpeterselie grof gehakt
  • ½ handje verse bieslook grof gehakt
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • zwarte peper versgemalen
  • zout

Werkwijze
 

  • Kluts de eieren met de peper.
  • Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de paprika.
  • Voeg de eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5-6 minuten tot het ei bijna gestold is.
  • Verkruimel de geitenkaas erover, strooi de kruiden erover en het paprikapoeder en schuif nog 2-3 minuten onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt.
Keyword ei, frittata, paprika, rode ui, verse geitenkaas


Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating