Roergebakken broccoli met biefstuk en rode peper


Roergebakken broccoli met biefstuk en rode peper
Materialen
- wok
Ingrediënten
- 135 gram zilvervliesrijst
- 200 gram runderbiefstuk in plakjes
- 1 teentje knoflook
- 1 rode chilipeper in smalle ringetjes
- ½ theelepel gemalen komijn (djinten)
- 2 cm gemberwortel geraspt
- 1 eetlepel sojasaus Japanse
- 300 gram broccoli in kleine roosjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
Werkwijze
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep in een diep bord de biefstuk om met de knoflook, rode peper, komijn, gember en sojasaus.
- Verhit in een wok 1 eetlepel olie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak ze al omscheppend in 3-4 minuten beetgaar. Schep de roosjes uit de wok.
- Verhit de rest van de olie en bak de biefstuk 1-2 minuten. Voeg de broccoli toe.
- Schep de rijst over 2 borden en verdeel de broccoli en de biefstuk erover.