Tortillawraps

Tortillawraps

Tortillawraps maak je heel gemakkelijk zelf!

Tortillawraps

Petra
Bereidingstijd 20 minutes
Rusttijd 30 minutes
Totale tijd 50 minutes
Gang Brood
Keuken Mexicaans
Porties 6 stuks

Ingrediënten
  

  • 200 gram bloem
  • ½ theelepel zout
  • 125 ml water handwarm
  • 2 eetlepels plantaardige olie

Werkwijze
 

  • Meng alle ingrediënten en kneed tot een deeg. Voeg wanneer deze plakkerig blijft nog een beetje bloem toe. Wanneer het deeg te droog aanvoelt dan kan een beetje water toegevoegd worden. Dek het deeg af en laat 30 minuten rusten.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met dikke bodem.
  • Verdeel het deeg in 6 bolletjes en rol deze uit tot tortillawraps.
  • Bak de tortillawraps circa 2 minuten per kant in de koekenpan. Wanneer er blaasjes in de wraps komen is het deeg gaar.


Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating