Frittata met rookworst, paprika, rode ui en feta

Lekker met een groene salade.
Eet smakelijk!

Frittata met rookworst, paprika, rode ui en feta
Ingrediënten
- 6 stuks ei
- olijfolie
- 1 rode ui gehalveerd en in plakjes
- 1 rode paprika in stukken van 2 cm
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- ½ rookworst in stukjes
- 100 gram feta
- picadillo specerijenmelange
- zwarte peper versgemalen
Werkwijze
- Kluts de eieren stevig met peper en zout.
- Verhit 1eetlepel olie in de koekenpan en roerbak ui, knoflook, paprika en rookworst 3-4 minuten.
- Voeg picadillo kruiden toe naar smaak.
- Voeg de geklutste eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5-6 minuten tot het ei bijna gestold is.
- Verdeel de feta erover en schuif nog 2-3 minuten onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt.